3 recomandări pentru un dulap de arme

Postat la data de 28.12.2022 de SEO
Blog
...

Cabinetul de armament este un accesoriu necesar oricărui pasionat de vânătoare pentru depozitarea în siguranță atât a armelor, cât și a muniției. Întrucât alegerea unui dulap de arme poate fi uneori o provocare, datorită legislației în vigoare, astăzi vă vom ajuta cu 3 recomandări care să respecte atât legea, dar care să se plieze și pe nevoile personale de depozitare.

1.  Dulap de arme Hunter 555

Dulapul Hunter 555 este o casetă special concepută pentru depozitarea pistolului, dar și a muniției. Deoarece este important ca armele să fie depozitate în siguranță, astfel încât să le ferești de factorii externi care pot conduce la deteriorare, dar și pentru a le proteja de copii sau alți membri ai familiei, ușa casetei este prevăzută cu o yală cu două chei și blocare într-un punct.  Totodată, în partea superioară a dulapului se regăsește un compartiment special pentru stocarea muniției, fiind protejat la rândul lui de o ușă metalică cu yală și două chei.

Corpul dulapului este realizat printr-o asamblare sudată, care asigură rigiditatea, dar și durabilitate casetei. Acest model permite fixarea atât în perete, cât și în podea, fiind prevăzut cu 6 găuri cu diametru de 10mm pe bază și pe spate.

Conform legislației în vigoare, un singur pistol poate fi depozitat în acest tip de dulap.

2.  Dulap de arme HUNTER A232

Dulapul HUNTER A232 este destinat depozitării a până la 7 arme de vânătoare, dar și a muniției. Corpul este realizat din tablă sudată cu o grosime de 1,5 mm a materialului vopsit și este cunoscut pentru durabilitatea în timp. Dulapul incorporează două compartimente, unul pentru arme și unul pentru muniție.

Compartimentul special realizat pentru depozitarea muniției se regăsește în partea superioară și este protejat de o ușă cu yală care poate fi deschisă cu ajutorul a două chei. De asemenea, pentru a depozita armele corespunzător, dulapul HUNTER A232 este dotat cu un suport de polietilenă expandată care te va ajuta să sprijini armele. Ușa principală este echipată cu o yală cu două chei, având închidere în trei puncte.

Corpul dulapului poate fi fixat în perete sau în podea, având 8 gauri de diametru Φ10 mm pe spate și pe bază.

3. Dulap de arme PREDATOR A236

Pentru persoanele care dețin 8 arme de vânătoare și își doresc o soluție de depozitare atât pentru ele, cât și pentru muniție și accesorii, dulapul PREDATOR A236 este alegerea ideală. Construcția metalică sudată nu doar că îți asigură protecția echipamentului de vânătoare, ci îți confirmă investiția făcută în calitate prin durabilitate.

Spre deosebire de modelele prezentate anterior, tabla vopsită are o grosime de 4 mm și interiorul are atât compartiment pentru depozitarea muniției, cât și suport de polietilenă expandată pentru susținerea armelor de vânătoare, dar și polițe care îți vor permite să organizezi armele după bunul plac. Acest tip de dulap este adecvat pentru depozitarea armelor cu o înălțime de maxim 1,3m și pe lângă sistemul de siguranță bine pus la punct, beneficiază de un sistem suplimentar de blocare a ușii în cazul forțării. Pe spate, este prevăzut cu 5 buzunare special concepute pentru accesorii.

Asemenea celorlalte modele, acest dulap de arme poate fi fixat atât în perete, cât și în podea prin intermediul celor 8 găuri cu diametrul de 10 mm amplasate pe spate și pe bază.

Toate dulapurile destinate depozitării armelor de vânătoare furnizate de METALIKA sunt realizat în conformitate cu ultimele modificări legislative și sunt o alegere sigură și calitativă pentru pasiunea ta. Te invităm să alegi din gama diversificată de produse dulapul potrivit nevoilor tale!