4 tipuri de seifuri apreciate de utilizatori

Postat la data de 06.02.2023 de SEO
Blog
...

Seifurile au devenit dispozitive de păstrare a bunurilor de valoare din ce în ce mai răspândite în rândul populaţiei din România. Cum rata infracţionalităţii se măreşte de la an la an, ar trebui să ai în vedere achiziţionarea unei astfel de piese. Prevenţia este cea mai bună cale de a diminua riscul de a cădea pradă răufăcătorilor, nu-i aşa? Există o gamă variată de seifuri, iar în continuare vei afla care sunt cele mai apreciate de către clienţii din ţara noastră.

Seiful de cameră

După cum şi denumirea sa sugerează, seiful de cameră este o alegere excelentă atunci când vine vorba de păstrarea unor obiecte de dimensiuni reduse, cum ar fi actele importante sau bijuteriile de mare valoare. Acesta este amplasat deseori în camerele de hotel, dar poate fi folosit şi în uz personal, fiind folosit mai ales în incinta dormitoarelor.

Ştiai că seiful de cameră poate fi accesat doar dacă introduci o combinaţie de cifre sau dacă foloseşti o cheie? În acest mod, vei şti că bunurile tale sunt în siguranţă ori de câte ori te afli în deplasare, fără a te mai îngrijora că ai putea să ai parte de un eveniment neplăcut.

Seiful de birou

În cazul seifurilor de birou, lucrurile sunt cât se poate de simple. Acestea au dimensiuni medii şi sunt instalate în office-uri, având rolul de securizare a actelor de mare importanţă, dar şi a unor sume semnificative de bani. Siguranţa este trăsătura fundamentală a seifului de birou, având în vedere că prezintă diferite modalităţi de securizare a bunurilor, precum blocarea prin bolţuri, cifru cu cheie sau sisteme de alarmă.

Din punct de vedere al compartimentării, seifurile de birou pot avea unul sau mai multe compartimente, în funcţie de modelul pe care îl alegi. Instalarea este destul de simplă, realizându-se fie prin incastrarea în perete, fie prin prinderea de podea.

Seiful de depozitare

Ştiai că seiful de depozitare se număra printre cele mai mari astfel de dispozitive, din punct de vedere dimensional? Practic, vei putea introduce mai multe obiecte de valoare în interiorul său, fiind destul de încăpător. Seiful de depozitare se foloseşte în foarte multe locaţii, de la instituţiile bancare şi până la confortul propriei locuinţe. Este un dispozitiv versatil, ce îşi găseşte utilitatea într-o varietate de cazuri.

Seiful electronic

Graţie tehnologiei, au apărut seifuri electronice ce joacă un rol esenţial în securizarea anumitor obiecte valoroase sau a actelor confidenţiale. Tehnologia avansată permite o mai bună protejare a acestora, având în vedere că accesul în interior se face printr-un cod sau printr-un card. Nu va trebui să foloseşti o  cheie fizică pentru deschidere, un aspect pe placul utilizatorilor.

Aşadar, există mai multe categorii de seifuri, însă ar trebui să îţi îndrepţi atenţia către modelul care se pliază necesităților tale, pentru a te bucura de un dispozitiv pe măsura aşteptărilor tale. La Uzina Mecanică poţi găsi seifuri pentru orice necesitate şi dacă ai nevoie de ceva anume care nu se găseşte în gama noastră de produse, ne poţi contacta şi vom realiza după cerinţele tale.