Beneficiile rafturilor metalice la comandă

Postat la data de 14.04.2023 de SEO
Blog
...

Cauți rafturi pentru a-ți mobila locuința sau pe cea a clienților tăi? În acest caz, trebuie să știi că rafturile metalice la comandă nu te pot dezamăgi. Îți spunem totul chiar acum. Un raft metalic poate juca un rol important în designul interior, deoarece nu numai că oferă spațiu suplimentar pentru depozitarea și expunerea obiectelor, dar poate fi folosit și pentru a crea o atmosferă specifică într-o cameră.

Folosirea rafturilor metalice în decor îți permite să maximizezi spațiul disponibil, adăugând în același timp interes vizual unei încăperi, în timp ce depozitezi obiectele necesare. Cine nu visează să aibă un raft de perete  metalic adaptat la bucătăria sa pentru a combina funcționalitatea și estetica? Trebuie doar să spui dimensiunile pe care le dorești. Vei beneficia de un raft unic, făcut după cerințe și nevoi. Orice raft metalic ai nevoie, Uzina Metalika îl poate face la comandă.

De ce să alegi un raft metalic?

În general, rafturile metalice pot avea un aspect modern și minimalist, dar depinde de design și de modul în care se combină cu alte elemente din camera de zi sau din bucătărie. De exemplu, un raft din oțel inoxidabil periat poate avea un aspect foarte contemporan, în timp ce un raft din aluminiu negru ar putea fi considerat mai industrial sau vintage. Cu un raft personalizat, depinde de tine alegerea stilului pentru casa ta.

Nu există limite în ceea ce privește forma

Primul punct în favoarea rafturilor metalice este faptul că îți poți permite aproape orice formă. Într-adevăr, inoxul, oțelul sau aluminiul sunt materiale maleabile, ceea ce îți permite să dai frâu liber tuturor excentricităților (raft înclinat, în formă de Z, cub, hexagonal, oval…), dar și să te adaptezi la particularitățile uneori foarte restrictive ale anumitor locuințe (spații restrânse, mansarde cu pantă abruptă, spațiu sub scări)…

Cu alte cuvinte, tot ce trebuie să faci este să identifici spațiul în care dorești să instalezi o unitate de depozitare și va fi posibil să creezi un raft metalic cu forme și dimensiuni perfect adaptate nevoilor tale.

O gamă largă de modele și culori

Metalul poate fi modelat în aproape orice formă dorești și poate fi perforat sau modelat cu un dispozitiv de tăiere cu laser. În plus, acoperirea cu pulbere îți permite să obții toate culorile RAL și un finisaj de vopsea care nu se va deteriora chiar și după mulți ani sau câteva lovituri.

Un stil șic și contemporan

Raftul metalic este atât o unitate de depozitare, cât și o piesă de mobilier decorativ. Dacă dorești să aduci un pic de spirit contemporan, nu ezita să adaugi o mică notă de metal ici și colo, pentru a sparge un decor prea clasic sau pentru a da un spirit industrial unei încăperi. Raftul este, în orice caz, un atu magistral pentru a moderniza un decor puțin învechit sau prea anost.

Rezistență și durabilitate fără compromisuri

Da, alte materiale, cum ar fi lemnul sau sticla, pot fi folosite pentru a crea mobilier personalizat și original. Dar nu uita că un raft metalic este deosebit de robust, atât împotriva șocurilor, cât și a umidității. Optarea pentru un raft metalic este o investiție pe termen lung: va dura atât timp cât vei avea nevoie de el.

Și chiar dacă raftul tău metalic se deteriorează, o mică sablare urmată de o nouă acoperire cu pulbere îi va reda strălucirea!

Uzina Metalika realizează rafturi din tablă zincată sau tablă vopsită și asigură și montajul la fața locului. Mai mult, departamentul de proiectare poate găsi pentru tine cea mai bună soluție pentru orice spațiu. Ne adaptăm permanent la nevoile și cerințele clienților, putând realiza produse unicat care se pliază perfect necesarului oricărei activități.