Dacă sunteți în căutarea unui mobilier de depozitare, alegeți un raft metalic. Fie că este vorba de o utilizare profesională sau de o utilizare practică acasă, acest echipament de depozitare are toate calitățile pe care vi le puteți dori.
Utilizare la domiciliu: Pentru locuința dumneavoastră, acesta poate fi utilizat pentru o depozitare optimizată, simplă și eficientă, cum ar fi amenajarea unui spațiu de birou, aranjarea jucăriilor copiilor sau plasarea decorațiunilor și a cărților.
Rafturile metalice pot fi găsite, de asemenea, în:
Rafturile metalice sunt modulare și pot fi adaptate la orice încăpere. Adesea livrate în kit, ele sunt ușor de instalat.
Rafturile metalice asigură o depozitare ordonată și eficientă. Acestea permit depozitarea practică a obiectelor mici și mari. Structura lor ușoară permite o mișcare rapidă și ușoară, rămânând în același timp solide.
Realizate în general din oțel galvanizat, există trei tipuri principale de rafturi metalice:
Materiale de fabricație
În funcție de design, se preferă următoarele materiale:
Un raft metalic are, de obicei, o înălțime cuprinsă între 92 și 250 cm, o lățime cuprinsă între 41 și 150 cm și o adâncime de cel puțin 30 cm. Puteți să-i potriviți culoarea în funcție de așteptările dvs. sau să o armonizați cu mediul înconjurător prin selectarea unei culori neutre de oțel sau să alegeți nuanțe mai lăcuite.
Rafturile metalice sunt modulare și pot fi adaptate la toate aplicațiile. Deoarece aceste dispozitive de depozitare sunt livrate de obicei sub formă de kit, asamblarea lor nu este complicată. Dacă intenționați să folosiți încărcături grele, este recomandabil să distribuiți greutatea în mod egal și să proiectați fixări pe perete sau pe podea, dacă este necesar.
În funcție de cerințe, rafturile metalice pe picioare, care vin cu sau fără bază, pot fi montate pe rotile. De asemenea, se pot adăuga rafturi suplimentare pentru a vă optimiza spațiul.
Există trei tipuri de montare pe perete:
În cazul fixării invizibile, echipamentul este susținut de două tije orizontale care străpung echipamentul fără a ajunge în partea din față. Tijele sunt apoi sudate la o bandă metalică de pe perete. Această metodă de fixare este foarte estetică.
Pentru fixarea pe lamele, se fac marcaje cu o nivelă cu bulă de aer și o riglă, apoi se plasează raftul. Acest sistem face posibilă instalarea unui raft metalic de perete făcut la comandă.
Fixarea pe rafturi constă în marcarea unor semne verticale. Rafturile sunt apoi fixate pe perete cu ajutorul unui șurub sau al unui element de fixare încastrat. În cele din urmă, raftul metalic poate fi amplasat prin agățarea acestuia pe un suport ancorat la raft. Caracteristica distinctivă a rafturilor metalice cu fixare pe rafturi este ușurința cu care distanța dintre rafturi poate fi ajustată în funcție de înălțimea dorită.
Aşadar, există mai multe tipuri de rafturi metalice însă ar trebui să îţi îndrepţi atenţia către modelul care se pliază necesităților tale, pentru a te bucura de un dispozitiv pe măsura aşteptărilor tale. La Uzina Mecanică poţi găsi rafturi metalice pentru orice necesitate şi dacă ai nevoie de ceva anume care nu se găseşte în gama noastră de produse, ne poţi contacta şi vom realiza după cerinţele tale.