Uzina Mecanica Ramnicu Valcea
ANUNT PUBLIC interesat asupra deciziei de emitere Acord mediu.

Contact

Home


Mobilier Metalic


Vestiare metalice


Dulapuri Metalice


Dulapuri de Arme


Casete de siguranta


Cutii Postale


Cabinete Medicale


Rafturi Metalice


Mese cu structura metalica


Butelii


Debitare Laser


Produse tehnice din tablaDespre Noi

Uzina Mecanica Rm.Valcea a luat fiinta in anul 1981 avand ca obiect de activitate principal realizarea de confectii metalice. Prin investitiile continue in tehnologii si echipamente moderne am reusit sa ne impunem ca una din cele mai importante companii din acest domeniu. Utilizand la maximum facilitatile pe care le detinem, de la proiectarea produselor pana la livrarea acestora, avem capacitatea sa realizam proiecte diverse oferind servicii complete clientilor nostri.

Suntem specializati in procesarea tablei realizand operatii diverse cum ar fi: debitare, stantare, indoire, taiere cu laser, toate pe masini cu CNC, sudura MIG - MAG si WIG, vopsire in camp electrostatic. Realizam o gama diversa de produse din metal ce au utilizari variate precum fisete, dulapuri, vestiare, rafturi, safeuri, parti metalice pentru diverse echipamente, cutii electrice, structuri metalice diverse, butelii GPL.
 
Exportam produsele noastre in Italia, Franta, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Suedia, Finlanda, Grecia, Germania.
 
Sediul administrativ si de productie este situat in Ramnicu Valcea, judetul Valcea si ocupa un spatiu de aprox. 200.000 metri patrati.

Angajatii nostri sunt calificati si instruiti pentru a realiza produse de calitate. Avem implementat Sistemul de Calitate conform ISO 9001:2000 cu acreditare de la BVQI Londra.
 
Fiecare comanda a clientului este importanta pentru noi.


Copyright © 2007, Uzina Mecanica Ramnicu Valcea. Webdesign: AVANSOFT
s