METALIKA by UZINA MECANICA RAMNICU VALCEA

METALIKA este specializata in realizarea de mobilier metalic si confectii metalice, prin procesarea tablei, realizand operatii diverse cum ar fi: debitare, stantare, indoire, taiere cu laser, toate pe masini cu CNC, sudura MIG - MAG si WIG, vopsire in camp electrostatic.

Realizam o gama diversa de produse din metal ce au utilizari variate precum fisete, dulapuri, vestiare, rafturi, seifuri, dulapuri de arme, mobilier medical, parti metalice pentru diverse echipamente, cutii electrice, structuri metalice diverse, mobilier pentru decoratiuni interioare, mobilier industrial etc.

Industry

Având capacități extinse de producție și o experiență acumulată în peste 40 de ani, furnizăm produse realizate din metal pentru diferite segmente industriale cum ar fi industria feroviară, auto, maritimă, medicală și militară.
Details

Lockers

Short description....
Details

Office

Depozitarea în spațiile de birouri a devenit o provocare. De aceea am creat cele mai bune soluții pentru eficientizarea spațiilor de depozitare. Dulapurile și fișetele METALIKA sunt ușor de folosit, sigure și rezistente, cu mare capacitate de încărcare a polițelor. Pot fi configurate în diferite dimensiuni și culori în funcție de cerințele beneficiarului.
Details

Weapon cabinets / safes

Avem o experiență îndelungată în construcția de dulapuri de arme și seifuri, atât pentru piața din România cât și pentru piața europeană. În funcție de necesități vă propunem diferite tipuri de dulapuri de arme și seifuri, care să ofere siguranța necesară acestor categorii speciale de produse.
Details

Shelves

Realizăm rafturi din tablă vopsită sau tablă zincată pentru a oferi soluții complete de depozitare. Rafturile METALIKA sunt "heavy duty", cu capacitate mare de încărcare pe poliță și versatilitate sporită de compartimentare. Echipa noastră asigură montaj la fața locului iar departamentul de proiectare poate găsi cea mai bună soluție pentru orice spațiu.
Details

Miscellaneous

Short description.... Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris in augue velit.
Details
Calitate

Quality

Execuție și livrare rapidă

Fast execution and delivery

Proiecte personalizate

Custom projects