Seiful – o modalitate optimă de securizare a bunurilor de valoare

Postat la data de 18.06.2023 de SEO
Blog
...

Ți se întâmplă să stai cu grijă ori de câte ori pleci de acasă? Obiectele de valoare sunt foarte importante pentru orice persoană, ceea ce înseamnă că trebuie să te gândești la o metodă de securizare a bunurilor de preț. De la bani cash și bijuterii, până la cheile mașinii sau a unor imobile, toate aceste obiecte pot fi păstrate în siguranță într-un seif.

Trăim într-o societate modernă, prilej cu care ar trebui să îţi îndrepți atenția către un seif de ultimă generație, prevăzut cu o serie de funcții ultra moderne. Te-ai hotărât să achiziționezi un astfel de sistem pentru locuința sau pentru afacerea ta? Te afli în locul potrivit! Ţine cont de câteva aspecte importante și fă o investiție excelentă pentru necesitățile tale!

Dimensiunea seifului

Ai de depozitat doar câteva obiecte de mici dimensiuni în seif? Atunci îndreaptă-ţi atenția către un model de dimensiuni reduse, care poate fi amplasat chiar în noptiera ta! Sună de-a dreptul ingenios, nu-i așa?
Totuşi, ţine cont de faptul că ai putea acumula destul de multe bunuri prețioase de-a lungul timpului, iar un seif încăpător poate fi o soluție de durată pentru tine!

Sistemul de închidere

Dacă în trecut seifurile erau prevăzute cu chei, odată cu avansarea tehnologiei lucrurile s-au schimbat. Utilizatorii preferă modelele prevăzute cu cifru electronic sau cu încuietoare electronică cu tastatură, pentru un plus de confort și siguranță. Nu va mai trebui să te îngrijorezi că ai putea pierde cheia, ci vei închide și deschide seiful prin simpla apăsare a câtorva butoane.

Greutatea

Greutatea este destul de importantă atunci când facem referire la seifuri. Cu cât greutatea seifului este mai mare, cu atât scad șansele ca acesta să fie transport de către răufăcători în cazul unui incident neplăcut. Nu uita că unele modele sunt amplasate pe podea, ceea ce înseamnă că pot duce la deteriorarea pardoselei dacă sunt mult prea grele.

Tipul de protecție

Există 3 mari tipuri de seifuri: care te protejează de furt, incendii sau inundații. Ideal ar fi să alegi un model 3 în 1, care să îți asigure atât protecție împotriva hoților, dar și impermeabilitate.

Certificare

Seifurile sunt sisteme ce trebuie să fie certificate. De ce este importantă certificarea? Tocmai pentru că înseamnă că acesta a fost testat și prezintă rezistenţă la efracție, inundații și incendii. Cum poți vedea dacă un seif prezintă certificare? Poți verifica dacă acesta prezintă plăcuţă de identificare pe partea interioară a ușii.

Toate acestea fiind zise, seiful nu ar trebui să lipsească din imobilul fiecăruia dintre noi. Protejează-ți bunurile de valoare și nu vei mai sta cu griji ori de câte ori părăsești locuința!